Jarný výpredaj už začal

 


Celý apríl máte možnosť nakúpiť arganový olejopunciový olejkozmetiku z Mŕtveho moraKašmírové šály a dizajnové šperky z Indie za skvelé ceny. Vyberte si ten svoj obľúbený produkt.

Vybrali sme pre Vás Vaše obľúbené prírodné oleje a ďalšie produkty, ktoré sme zlacnili až do výšky -80% a celý mesiac máte možnosť si tieto produkty nakúpiť. Množstvá su limitované a obmedzené, akciové ceny platia iba do vypredania zásob a 30.4.2023 bez obmedzenia množstva na jeden nakúp.

Vedeli ste, že prírodné oleje ako arganový olej a opunciový olej sú unikátne oleje, ktoré sa vyznačujú hlavne vysokým obsahom vitamínu E, ktorý je nevyhnutný pre regeneráciu pokožky a pleti. 

Arganový olej potravinársky je známy aj vďaka svojim veľmi kladným účinkom na organizmus. Pravidelné používanie arganového oleja posilňuje imunitu organizmu. 

Z Indie pre Vás dovážame nádherné Kašmírové šály a ako novinku aj dizajnové šperky ako náhrdelníkynáramky a náušnice, ktoré sú ručne robené priamo v Indických rodinách.

Rozumieme aktuálnej situácii okolo nás a aj preto sme sa rozhodli, pre Vás zľavniť množstvo produktov, aby ste sa mohli potešiť aj Vy.

Komentáre