Ako a prečo používať opunciový olej Orient House priamo z Maroka?

Uvažujete o kúpe opunciového oleja ale neviete na čo je dobrý a či stojí za tie peniaze? Odpoveď je určite áno ...vďaka svojim účinkom nahradí mnohé kozmetické prípravky a je vhodný pre všetky typy pleti.
Ako používať opunciový olej?
Opunciový olej, je známy aj ako kaktusový olej, ktorý sa vyrába priamo v Maroku z kaktusu opuncia. Je považovaný za najúčinnejší a najkvalitnejší prírodný bio olej, proti starnutiu pokožky a účinne zabraňuje tvorbe vrások, hlavne v okolí očí.
Pre svoju schopnosť vyrovnávať mimické vrásky sa opunciovému oleju hovorí aj prírodný botox. Olej rýchlo regeneruje pokožku, zvláčňuje ju a zabraňuje jej starnutiu.
opunciový olej
Prečo používať práve opunciový olej?
1. Mimoriadne bohatý na výživné látky
Olej obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, A, B a obsahuje vysoké množstvo esenciálnych mastných kyselín
2. Zabraňuje vzniku vrások
Vďaka obsahu účinných látok zabraňuje vzniku vrások, pleť doslova vystiera a dokonca znižuje riziko vzniku stareckých škvŕn
3. Vhodný aj pre aknóznu pleť
Opunciový olej neuzatvára póry, preto je vhodný aj pre aknóznu pleť
4. Nahradíte množstvo kozmetických prípravkov
5. Vyživuje a zjemňuje pleť
Je vhodný pre všetky typy pleti a je absolútne antialergický, vhodný aj na použitie v oblasti očí
6. Sťahuje rozšírené póry
Opunciový olej vmasírujte do pokožky. Na tvár stačí jedna až dve kvapky oleja. Olej jemne vmasírujte okolo očí. Patrí medzi suché oleje, takže nezanecháva pocit mastnoty, a veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Aplikáciu oleja opakujte podľa potreby.
kaktusový olej
Ako sa vyrába opunciový olej Orient House priamo v Maroku?
Nazbierané zdravé a zrelé opuncie sa rozpolia, vyberú sa drobné semienka a tie sa za studena vylisujú. Na liter oleja sa spotrebuje 28kg čistých vylisovaných semienok, ktoré pochádzajú z 1400kg plodov opuncie ( kaktusu ). 
Prírodný olej je veľmi vzácny, ale každá kvapka oleja má úžasné účinky. Opunciový olej je lisovaný výhradne za studena v prísne hygienických podmienkach u nášho partnera v Maroku kde je následne aj balený. opunciový olej

Komentáre